Eclipse Cross PHEV

Eclipse Cross PHEV

Rijklaar vanaf
€39.990,-

Geavanceerde plug-in hybride technologie

Waarom kiezen tussen uitsluitend elektrisch rijden of rijden met een conventionele verbrandingsmotor als je beide in een auto kunt combineren? De Eclipse Cross PHEV biedt de optie van volledig elektrisch rijden voor dagelijkse woon-werkverkeer, met de flexibiliteit van een benzinemotor voor langere reizen. Kortom, het beste van twee werelden. Anders dan de meeste hybride voertuigen beschikt de Eclipse Cross PHEV over maar liefst twee elektromotoren en standaard vierwielaandrijving. Dit zorgt voor een stille, comfortabele rijbeleving met een soepele acceleratie en optimale tractie en grip onder alle omstandigheden.

Geniet van onbezorgd autorijden
Ontspan. Geniet van onbezorgd autorijden. Angst om je reisdoel niet te halen? Die verdwijnt sneller dan de vele kilometers die je in je binnenspiegel achter je laat. Met de Eclipse Cross PHEV is geen afstand te ver.

Een weekendje weg naar Parijs
Parijs ligt slechts 475 km verwijderd van Utrecht, ruim binnen het bereik van de Eclipse Cross PHEV met een volle aandrijfaccu en een volle tank.* En wat is nu mooier dan heerlijk elektrisch cruisen over de Champs-Élysées? Op de terugweg tank je maar één keer en desgewenst laad je de aandrijfaccu volledig op bij een van de vele oplaadpunten. Europa telt er intussen 120.000.

 

*Brandstofverbruik en het aantal kilometers elektrisch rijden hangen af van het gebruik van de auto en de rijomstandigheden (weersomstandigheden, verkeer, etc.), je rijstijl (stoppen en optrekken, hoge snelheid, etc.) en het gebruik van de airconditioning.